Lite om Designfood 

 

Designfood är ett expansivt företag som säljer trendiga presenter med innehåll, såsom kryddor, örter, pasta och oljor samt smarta kit. Du kan även hitta våra produkter i exklusivt utvalda gormetbutiker. Vi vänder oss i huvudsak till butiker eller företag med intresse för presentreklam. Vi kan tyvärr ej ta emot mindre ordrar från privatpersoner.
 

Våra varumärken


Famiglia Labardi 
Familjen Labardi kommer från den Italienska staden Montegiorgio som ligger på en vacker kulle i den bördiga dalgången vid floden Tenna i provinsen Fermo i regionen Marche. Och just den här regionen kommer några av deras pastasorter ifrån. Familjen Labardi säljer även smaksatta olivoljor och tomatsås. 

Designline 
Står i huvudsak för egen design och formgivarlösning med allt från kryddburkar med och utan kvarn samt glasflaskor med en uppsjö av innehåll av egenproducerade produkter.

 

Muraglia
Muraglia producerar den utmärkta extra jungfruoljan som uteslutande framställs av de prestigefyllda “Coratina” och “Peranzana” oliverna. Här säljs olivoljan i de vackra Orciflaskorna. Frantoio Muraglia har vunnit “l’oscar dell’olio i Italien” som bästa extra jung–fruolivolja  i Italien 2013, för skörden 2012.